Klassieke massage
Deze massage is gericht op het soepeler maken van de spieren en het wegnemen van pijnlijke plekken in de spieren en onder de huid. Deze massagevorm werkt ook ontspannend voor lichaam en geest. Na een klassieke massage voelen veel mensen zich als “herboren”.

Diepe-weefselmassage
Deze massage heeft een uitwerking op grote delen van het lichaam. Zo kunnen onder meer klachten als, stijfheid, chronische spierspanning, muisarm, problemen met de houding, slechte doorbloeding, huidproblemen, menstruatieklachten, littekenklachten, migraine en hoofdpijn, worden behandeld.
De diepe-weefselmassage is vooral lokaal op de klacht gericht, maar kan ook als onderdeel van een klassieke massage worden gegeven. De duur van een diepe-weefselmassage hangt af van de aard van klacht.

Gezichtsmassage
Door gezichtsmassage wordt de doorbloeding van het gezicht verbeterd. Hierdoor zal de aftekening van spanning en stress in het gezicht verminderen.
Bij een consequente behandeling voor gezichtsmassages kan het resulteren in een jongere en een gezonde uitstraling

Daarnaast dient u ook wat aan de oorzaak te doen. Een gezichtsmassage kan ook in combinatie met een hoofdmassage worden gegeven.
De ontspannende werking is door deze combinatie nog groter.

Hotstone massage
De meest intense warmte massage die ik geef is de hotstone massage. Hierbij wordt gebruik gemaakt van basaltstenen, die in een speciale hotstone heather worden opgewarmd tot ongeveer 45 graden. Basalt is een natuurlijk, hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Deze eigenschappen zorgen er voor dat de stenen de warmte goed vast kunnen houden.  De stenen zijn van verschillende grootte die ieder voor een ander deel van het lichaam geschikt zijn. Doordat de warmte langzaam wordt afgegeven, dringt deze diep door in het onderliggende weefsel. Het ontspannende effect is mede hierdoor aan te danken. Ook worden spiergroepen met behulp van de gladde stenen gemasseerd.
Blokkades in spierweefsel kunnen door de combinatie van de warme stenen en de massage, gemakkelijker worden opgelost.
Hotstone massage kan lokaal, maar ook op het gehele lichaam worden gegeven.

Ayurvedische massage
Ayur betekend leven, veda betekend kennis; Ayurveda betekend dus, levenskennis. De ayurvedische massage is een massage die een preventieve werking kan hebben op het ontstaan van lichaamsverstoringen.

Het gehele lichaam wordt bij een ayurvedische massage behandeld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van sesamolie, die warm wordt opgebracht. Ook kan er worden gekeken naar de voeding die invloed kan hebben op het wel of niet ontstaan van lichaamsverstoringen.