Ontspanningsmassage

Wil jij in Havelte heerlijk ontspannen en tegelijkertijd klachten als pijn en spanning verhelpen? Kies dan één van mijn ontspanningsmassages.

Massagepraktijk Havelte ontspanningsmassage

Klassieke massage

Als je last hebt van stijve spieren, pijnlijke plekken in de spieren en onder de huid, dan is de klassieke massage geschikt voor jou. Mijn massage is erop gericht om jouw spieren soepeler te maken en je pijnklachten weg te nemen. Deze massagevorm werkt ook ontspannend voor lichaam en geest. Na deze klassieke massage voel jij je als herboren.

Diepe weefselmassage

Deze massage heeft een uitwerking op grote delen van je lichaam. Heb jij last van stijfheid, chronische spierspanning, muisarm, problemen met je houding, slechte doorbloeding, huidproblemen, menstruatieklachten, littekenklachten, migraine en hoofdpijn? Dan is de diepe weefselmassage geschikt voor jou.

Goed om te weten, de diepe weefselmassage is vooral lokaal op de klacht gericht. Dus heb je last van een muisarm? Dan masseer ik je nek, arm, pols en hand. Maar de diepe weefselmassage geef ik ook als onderdeel van de klassieke massage. Het ligt aan je klacht hoe lang de diepe weefselmassage duurt.

Ayurvedische massage

Ayur betekent leven, veda staat voor kennis; ayurveda betekent dus levenskennis. De ayurvedische massage heeft een preventieve werking op het ontstaan van lichaamsverstoringen. Een lichaamsverstoring kan ontstaan door bijvoorbeeld verkeerde voeding, maar ook door spierspanning rond de wervelkolom. Hierdoor raakt je zenuwstelsel verstoord en dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat de zenuwen naar je benen en armen worden geïrriteerd.

Tijdens ayurvedische massage masseer ik je hele lichaam. Hierbij maak ik gebruik van warme sesamolie. Ook bespreek ik met jou je voeding. Met aanpassingen in je eetpatroon kun je namelijk lichaamsverstoringen verhelpen.

Boek nu een massage.