Klachtgerichte massages

Heb jij last van stress, nek-, schouder-, arm- of rugklachten? Of last van een holle onderrug? Ik geef in Massagepraktijk Havelte diverse klachtgerichte massages. Ik help jou je pijn te verminderen of zelfs je klachten te laten verdwijnen.

Massagepraktijk Havelte klachtgerichte massage

Nek- & schoudermassage

Als je last hebt van je nek en schouders, dan kan mijn nek- en schoudermassage jou verlichting bieden. Nekklachten zijn er in allerlei variaties en kunnen ontstaan door onder andere hoge spierspanning, een verkeerde houding en stress. Ik bied een behandeltraject van 8 weken. Deze massagebehandeling is bedoeld voor zowel acute als chronische pijn. Voorbeelden van klachten kunnen zijn whiplash, frozen shoulder, tennisarm, nekhernia, nekpijn als gevolg van een verkeerde houding, nekklachten met een uitstraling, maar ook hoofdpijn. Je gaat eerst oefeningen doen waardoor je lichaam warm wordt gemaakt. Hierdoor stimuleer je de doorbloeding van je weefsels waardoor de massage extra effectief is. Ik maak ook gebruik van warme elementen.

Rug massage

Heb je last van rugpijn? Dat kan een gevolg zijn van onder andere spanning, overbelasting of zorgen. Rugklachten zijn erg vervelend en hebben een grote impact op je dagelijks leven. Een traject op maat behoort tot de mogelijkheden. Tijdens een rug massage masseer ik ook jouw nek, omdat jouw rugklachten ook vanuit je nek kunnen ontstaan. Voorafgaand aan de rug massage ga je oefeningen doen om de doorbloeding van je weefsels te stimuleren. Hierdoor is een massage extra effectief. Ook gebruik ik warme elementen, zodat de massage dieper inwerkt.

Massagepraktijk Havelte massage klachten verminderen

Ayurvedische hoofdpijnmassage & stressmassage

Heb jij hoofdpijn en/of last van stress, maar ben je verder wel gezond? Dan is mijn ayurvedische hoofdpijnmassage & stressmassage geschikt voor jou. Deze massage is preventief.

Deze massage:

  • verbetert jouw weerstand en activeert jouw lymfesysteem en bloedsomloop
  • bestrijdt stress, hoofdpijn, vermoeidheid en slapeloosheid (mogelijke voorlopers van een burn-out)
  • draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning (spierspanning kan zorgen voor nek- en rugklachten)

Tijdens deze behandeling worden niet alleen je boven rug, schouders en nek gemasseerd, maar ook je hoofd en gezicht. Hierdoor raken jouw lichaam en geest extra ontspannen. Ik gebruik ayurvedische warme sesamolie die goed is voor de doorbloeding van je huid. Het resultaat? Een mooie en stralende huid.

Ontspanningsmassage

Wil je even goed ontspannen? Kies dan voor een ontspanningsmassage in Massagepraktijk Havelte. Dit is een intuïtieve massage waarbij de krachten van de klassieke, diepe weefselmassage en de ayurvedische massage gecombineerd zijn. De massage richt zich op de balans tussen lichaam en geest, waarbij de nadruk ligt op het jou laten ervaren wat er in je lichaam gebeurt.

Door het ervaren van ontspanning en rust, ontstaat er meer ruimte voor nieuwe energie. Even een moment voor jezelf! Erna voel je je weer als herboren.

Boek nu een massage.